Söndag!

Och det släppte igen! Den vama handen smekte och isen smälte....
Är det svaret?
Här kallt och grått, där varmt och rött!

Bergochdalbana...men tack Julia! <3

P.s en bra helg i Dalarna är över, dags för jobb igen d.s


En kväll på stan med Emma, Emma och Daniel <3

Kukturfestival i Stockholm, bra musik och trevligt sällskap! Nice bajs!

image124
Emmas porrblick!!! Grrrrr!!!!

image125
Emma och Daniel vid hötorget...jag kanske ska kalla dom för öronpropparna ;-)

image126
Emma Diggar!

image127
Emma och Daniel diggar jäää!

Kul var det iallafall! =)

Nu passar det

nu har läkaren skrivit ut dubbel jävla antibiotika kur, nu när jag legat hemma i fyra dagar och haft ångest....nu! Nu när det nästan har lättat lite...nu när hon skrämt upp mig till döds att jag kommer bli tvärsjuk när jag slutar med tabletterna och åker till Afrika! Nu...nu passar det!
Jag ska gå till apoteket och hämta ut mina tabletter plus malariatabletterna, jag har på känn att jag kommer få högkostnadskort på apoteket inom en halvtimma!

Yes jag är 20 inte 85!

Jag och Daniel åker till Dalarna ikväll....jag var astaggad nu är jag inte det längre....dumma doktorn...!

image119
Frukost vid brunnsviken....jag var inte sjuk då...!

image120
Ledsna läppen?

image121
Ledsna Emma?

image122
Näe Glad jag ska inte deppa mer nu...nu ska jag ju bli frisk...iallfall i tio dagar innan pencellinkuren tar slut...dumma doktorn!

image123
Nu åker vi!

Hemma hos Emma :-P

Idag har jag gett mig ikast med Hemma hos Martina av Martina Haag. Jag skumläser den lite för det är andra eller tredje gången jag läser den. Den är så himla rolig bitvis så det går liksom inte att låta bli att skratta :-) En lättsam lättläst bok!  

Omslagsbild: ISBN 9789164201799, Hemma hos Martina

Chefen ringde på förmiddagen och beordrade mig att vara hemma veckan ut, skönt på ett vis men ändå trist, jag börjar kunna det här nu. Men det släpper inte, fan.
Mina tjejer jobbar och jobbar med våran resa medans jag ligger här och jäser....jag beställde iallafall tid för att fixa endagslinser på onsadg, en sak mindre att tänka på. Får hämta ut malariatabletterna då också och kanske ta en tur till stan. 
Nu måste jag gå ner och sätta på videon det är den uppgift jag ha hemma nu när jag är sjuk, sätta på videon åt pappa så han kan se fotbollen när han kommer hem! 
Adjöken!
 

Projektiltältet

Yes Emma och Cattis ska sätta upp tältet, det går sådär, Emma föreslår att det är en bra idé att hon går in i tältet och håller upp det så kan Cattis se om det ser bra ut....När Emma är i tältet så får hon inge svar av Cattis hon hör bara hur Cattis tjippar efter andan håller på att dö av skratt.

tältet såg it såhär...:
image117

image118
Emma i tältet!

tröstaren

Det är torka på min blogg.....det kanske inte gör något riktigt men men.
Jag ligger hemma i min säng och kurerar förkylning fortfarande. Känns som att det blir lite bättre men det så långsamt som det bara kan gå. Blir lite stressad utav det men jag läser böcker för fullt!
Idag har jag gett mig ikast med Tröstaren av Karin Wahlberg:
 


Också en himla bra bok dock typ den femte eller sjätte i en serie men det går bra att läsa dom i oordning också!

Åh vad jag längtar efter att få röra på mig, få springa eller gå eller gå på friskis....vad som helst bara det ger mig lite energi. Det här är det hemskaste jag varit med om. Förkylning på förkylning, jag är inte skapt att var bland människor allrahelst inte små snoriga barn.
Idag har jag sovit läst sovit läst sovit läst och faktiskt duschat nu på kvällen! Det går framåt och om jag knarkar mitt kortisonspray mår jag ganska bra men jag ger mig inte förns jag mår bra nu! Nu får det vara  nog. Jag är 21 år inte 71 jag ska orka va igång en hel dag men om kroppen måste slåss med virus och bakterier hela tiden funkar inte det.
Jag har även spanat in driftersresan på nätet....Nice!
Det kostar inte så fasnasfullt mycket att messa från sydafrika, jag tror jag är räddad!

Godnatt!

nu vill jag sjunga dig milda sånger

Ligger hemma och är sjuk, förkylningen har tagit ut sin rätt och jag har insett att det går inte att bli frisk från det här utan att vila.
Jag har ägnat mig åt att läsa en bok av Linda Olsson som heter Nu vill jag sjunga dig milda sånger....
wow...jag känner mig känslomssigt mörbultad efter att ha sträckläst den idag...vilken bok! Den berörde mig enormt mycket.....prova den du också.



Mycket tankar såhär när man ligger och bara har sig själv att tänka på....helgen gav också mycket tankar iallafall slutet av helgen. Vi var i kyrkan i söndags och det var så länge sedan jag var där. Isen smälte stenen försvann! Iallafall för en stund. Glädje och visshet. En stor säkerhet!
Ska försöka förvalta det och inte ha så förbaskat bråttom....längtan sliter i min kropp men vad består längtan av? Var går min väg?


Syster Lycklig

En affär på Tegnérgatan 12 i Stockholm som nästan alltid gör mig på gott humör är Syster Lycklig. Jag tror till och med att min syster har tipsat mig om den, jag har iallafall hittat den tack vare henne eftersom den frisören som vi går till ligger i närheten ( Jo, Johanna tipsade mig om frisören också) Varje gång jag går till frisören måste jag gå in på Syster Lycklig för att fördriva tiden innan min tid börjar hos Camilla. Idag var en sådan dag.
När jag går in i den här affären får jag en pyssellust i hela kroppen somm bara pirrar och vill ut....fast helst av allt vill jag nog mer pengar i plånboken kanske....men det finns så mycket att titta på och känna på så det gå rnästan inte att sluta. Inte tala om alla söta bebissaker som får hormonerna i kroppen att löpa amok!
Jag vill iallafall tipsa om syster lycklig som en bra presentaffär när du vill köpa något till någon som du tycker om!

Ehhhh..jag köpte en brosch till mig själv idag :-P

Efter klippningen var jag och Malin på engelbrekt och jag tog min sista spruta inför resan och vi recept på malariatabletter och ducoral, ja men nu är det nästan bara att åka! Yäääs!

Dags att sova snart och läsa Cosmo som Malin tjuvat hem till mig :-)




http://www.systerlycklig.se