Bränd bakeup-bulle i mickron!

Jag sitter i min numera ödsliga  lägenhet som stinker bränt!
Jag är hungrig och eftersom det mesta jag äger ligger i kartonger antingen hos mamma och pappa eller påväg till dito var det enda jag kunde ens försöka äta det som ligger i frysen. För övrigt typ det enda som finns kvar i min lägenhet.
In i frysen och leta, jag hittade en bakeup-bulle och tänkte yes! mat! Men jag har en gasspis och no tändstickor....ah mickron, yes igen!
Slänger in bullen i mickron och går därifrån. När jag kommer tillbaka nästintill brinner bullen i mickron. Inga schyssta ångor därifrån. Nu står alla fönster på vid gavel för att lukten ska gå ut..... men jag tror inte att den gör det!

Min lägenhet är tom och det regnar. Känns konstigt fast ändå inte. Känns ju som at flytta hem ändå...fast det känns nog fortfarande som det bara är hälsa på hemma som gäller, att jag numera ska bo där känns inte som det har sjunkit in ännu. Men den dagen den sorgen! Får ta det sen! 

Vad händer annars!?! Snart semester, Gotland med Cattis och landet vistelse.....lugn och ro....! 
Jag ska kanske försöka komma in i något slags afrika-mood...kanske!  Shit jag ska åka till afrika. Det är ju helt sjukt! När ska jag fatta det?!

 Lite pictures från midsommar:

 Daniel försöker tygla sitt numera långa Camillahår!

 Emma lånar pappas nya bamsekamera.

 Daniel och pappa tänder grill utan tändvätska.

 Det började regna....nähä!

 Musiken måste räddas!

 Jag fick användning för vinsten på midsommardanslotteriet!

 Daniel försöker "sälja" pappas småvodka flaskor!

 Det gick såhär.

 Glad Midsommar! (regn)

 Det blev fint väder på söndagen!

Gott vin!

Malin kom med ett så gott  vin ivkäll och det förgyllde många timmar. God mat och gott sällskap! Kan det bli bättre? Nej är mitt svar!
Jag funderar redan när jag har  anledning att köpa ett gott vin!
Mycket prat och tankar :-)

Pappa och mamma har varit här och lämnat flyttkartonger, jag flyr flytten tills på måndag och och sticker till Daniel och chillar i morgon eftermiddag och kväll! Nice bajs!

Rotebro here I come!

Emma och Malin med en flaska barbara Asti eller vad det nu hette! Dyrvin var det ialla falll!


Jag och Daniel påväg till grönan i fredags! Färja I love!

                    Haha vi leker i  lustiga huset! både spökhuset , kvasten, jetline, fritt fall och mycket annat blev besökt av oss i fredags!

Midsommar på landet, yes så var det!

Over and out!

En chans till

Jag tror aldrig jag har kännt mig så ensam,
trots att jag har hur mycket människor runt omkring mig som helst!
Hur kan det bli så?

Patrik Isakssons låt "En chans till" ekar i huvudet...spelas om  och om igen....

Nu har du hittat någon annan,
du har sprungit vidare.
Och jag bor kvar här i en kall tom stad där jag sakta suddas ut.
Och när jag vandrar hem längs åsögatan så ställer jag mig frågan om igen:
- Får jag aldrig mer vara din vän ?

När du inte längre tar min hand
på det sätt du en gång gjort,
och när du vänder bort din blick innan du ens har svarat min
då vill jag dränka mig i ni vet vad,
tills ingen känner igen mig som Patrik, han ja,
han som var din vän.

Gav vi oss tid att fundera?
- vad menar du med det?
Mitt hjärta vill mera
- du vill ändå vara fri.
Är det verkligen så att det vi hade aldrig kommer igen?

Får jag aldrig mera vara din vän?
Vem får nu vara din vän?
Vem blir kvar hos dig? Tröstar och håller dig varm?


Egentligen behöver jag kanske bara semester....jag är trött.
Sömn funkar det också kanske!
God natt!
Over and out!
Puss!

One liten update!

Nu var det länge sedan igen men det beror  bland annat på att blogg.se fuckar sig när jag skriver meddelanden. Då blir jag skogstokig! Inte glad! ARG! När jag skrivit långt och ingående och så försvinner det när jag ska lägga upp det.

En resumé av helgen...

Drog spontant till IKEA med Daniel efter jobbet på fredagen. Han kom och hämtade mig på jobbet och sånt tycker jag om. Jag känner mig viktigt och blir glad när jag ser hans huvud i bilen utanför fönstret.
Dte var lite folk på IKEA och det var skönt, vi åt i IKEA-restaurangen och det blev en lyckad kväll. Jag råkade iofs droppa min guldring under en stor pall med kastruller och då menar jag hundra kastruller inte tio. Det slutade med att jag och Daniel låg på knä på golvet båda två och lös med en ficklampa för att få framden mitt på köksavdelningen på IKEA. Behöver jag ens säga att folk tittade =)
Vi handlade mest småpryttlar men kul var det.

I lördags drog jag och Daniel in till stack iväg till Nacka och gick på utbildningsintervju och jag shoppade loss...Eller inte, jag skulle shoppa loss men jag hittade verkligen nästan ingenting som passade. Jag har svällt.
Efter många timmars shopping återuppstod Daniel och vi pös iväg till kungsan och smakade på Stockholm. Daniel stoppade i mig en stödkorv innan för det var kö och jag har en viss tendens att bli jävligt sur när jag är hungrig.
Det var äckligt mycket folk och dyrt så vi hamnade på något hak nästan utanför kungsan men dom hade fin uteservering som vi snikade till oss ett bord på och åt burgare i solen. Mums!

Dock satte ångesten in efter att ha smällt i oss pommesfrites och vi åkte vidare till Kunsholmen och tränade världens mest avancerade intensivpass tillsammans med Andreas och en grymt snygg och lite småsexig ledare. Ni skulle ha sett hans vader. jag har inte sett något i dess like! Han gjorde skitavancerade rörelser och jag har varit handikappad av all träningsvärk. Jag och Andreas dreglade iallafall, Jag vet inte om Daniel gjorde det! ;-)

I går chillade jag och Filip i täbys trädgårdssoffa....Daniel var inne i sin städning så då tjattrade vi i några timmar och det var hemskt kul. Daniel kom sen och vi gjorde avancerad lax och ris! Det var en trevlig eftermiddag och kväll!
Nu ska jag duscha och sen ska jag lägga mitt trötta huvud på en kudde och sova och imorgon är det fredag och Emma och jag ska chilla!

Puss!

Over and out