Rövarkungens Ö

Det är alldeles för mycket tankar just nu. Jag klarar liksom inte riktigt av det och jag blir rädd. Ligger här hemma på soffan och försöker få tillbaka energin efter en magsjuka men det enda jag får är tankar som inte kan lämna mitt huvud. Och snart känns det som att jag sprängs. 
Jag orkar inte stanna upp och tänka fast å andra sidan orkar jag inte springa heller. 

Vad är meningen med mitt liv?
 
Jag har nog inte riktigt förstått hur viktigt ett bra jobb är för en människa. Och med bra jobb menar jag inte ett jobb där jag tjänar bra med med pengar utan faktiskt är uppskattad för det jag gör och känner mig viktig. På mitt jobb som jag har nu känner jag mig viktig, jag känner mig älskad, jag känner mig behövd och att jag gör någonting bra. När jag inte är där känns mitt liv tomt nästan. Men hur? Jag frågar mig HUR ska man orka jobba i det tempot? Med den belastningen och det klimatet som råder i vårat land just nu? Jag förstår inte och jag känner mig så ledsen...
Jag är 20 år och känner redan såhär...att kraften tar slut för att belastningen är för stor. Vem orkar i längden?
Man orkar jobba men inte så mycket mer än så, det gör mig så ledsen och hopplösheten växer inuti mig. 

Jag funderar på att flytta hem till mamma och pappa igen. Jag måste ju ändå flytta härifrån till sommaren så då kan jag väl lika bra flytta nu och spara några tusenlappar till resan i höst istället och slippa en flytt i sommar. Är jag knäpp? Men det känns banne mig tryggt att få komma hem, slippa tänka på räkningar, vrida och vända på pengarna och köpa mat och så. 
Jag kanske inte klarar av att bo själv. Jag känner mig ensam.
Jag måste ändå flytta hem sen så då kanske det är bättre att göra det innan resan än efteråt. Om jag flyttar innnan vet jag vad jag kommer hem till. 

Varför vill du inte bo med mig? Vill fly....vill inte vara ensam. 

Önskar att jag kunde släppa allt och bara se fram emot hösten, men det är nog väldigt typiskt mig att inte kunna göra det, varför just jag? 

Ge mig mitt liv, ge mig mitt liv nu!

(Nationalteatern har följt mig den här dagen) 

Kollade lite på att eventuellt åka upp till Romme under påsken och åka skidor, det har ju faktiskt inte blivit något av det den här vintern och även om jag inte är någon fantast av att åka skidor så kan jag ändå tänka mig några dagar i backen. Speciellt om det är april och mycket sol. Lite kläder, lite skidåkning och mycket rast i backen med kaffe i solen! =) Och förhoppningsvis en mycket glad Danne som äntligen får åka snowboard och är han glad är jag glad! 

Appropå honom så är han och tränar nu medans jag sitter här hemma och jäser. Längtar nästan lite till gymmet nu faktiskt. 

Nä nu ska jag se på elixir! 

Over and out!

 

Sjuk igen!

Det är banne mig inte roligt längre, det känns banne mig som om jag är sjuk hela tiden.
Helgen började bra med en mycket trevlig kväll med Nis! God mat och en hel massa vin. Jag hade tidigare på eftermiddagen fått hämta min nya dator så vi ängnade kvällen åt att prata en hel massa, titta på let's dance och jag installerade min dator med ett härligt vinrus som hjälp! Och jag måste säga att jag nästan är lite imponerad att jag installerade bredbandet alldeles själv trots ett antal glas vin :-) 

Morgonen efteråt var dock inte lika angenäm, jag mådde verkligen as! Pallrade mig upp och tog mig på stapplande ben hem till Malin där vi kollade upp lite grejer angående resan i höst sen bar det av till Sigtuna hem till Helena. En underbar liten stad (förlåt by) Vi lunchade och kikade på hur hon hade det där! vi åkte sen hem alla tre till Sollentuna där jag bjöds på middag hemma hos Malin.

Kvällens höjdpunkt var ändå Hannas enmansshow som hon hade på stockholms elementära teaterskola. Jag satt med hakan i knät kan jag säga, det var helt otroligt vad duktig hon var. Obeskrivligt! Att skifta så mellan olika känslolägen det var helt faschinerande att se!
Jag åkte hem och la mig och sov sen, jag var helt väck!

En halvtimmes gudstjänst blev det (bara) igår. Jag hade tänkt smita in lite snyggt och åka med Danne hem till honom men när jag kom så hade inte gudstjänsten slutat. Och såhär i efterhand är jag glad för det, för den lilla stund som jag var där gav något, väckte tankar och känslor. Hade himla trevligt med alla vid fikat också för den delen :-)

Mat och våfflor i ett vårigt Täby men sen tog liksom det roliga slut, jag mådde skitdåligt! Magen sa ifrån och sen var den kvällen förstörd. Danne skjutsade hem mig och jag la mig och sov och sovit har jag gjort fram till nu ungefär. Danne var här efter att han hade handlat cola, blåbärssoppa och massa bakterieyoughurt. Vi pratade lite och han käakde lunch och diskade men det är svårt att existera i en liten etta utan att andas på varandra. Jag är livrädd för att jag har smittat honom, jag vill inte att han ska behöva få det här nu.
Vi pratade lite om framtiden och lägenhet och så men just nu kommer vi ingenstans känns det som. Det löser sig med tiden men jag känner mig lite stressad eftersom jag inte vet vart jag ska ta vägen efter sommaren och framförallt efter resan med Malin.

Jag och Danne skulle ha gått på KY-mässan i kväll och jag är himla ledsen för att jag missar den. Hade varit himla kul och få lite nya ideér och lite inspiration om vad jag ska göra med min framtid.

En kväll framför tv:n javisst!

Anna Pihl, Göran Persson dokumentären och Elixir