Sommargrill...


...på tvären och på raken...

Efter en intensiv helg med examensfester och grejor kopplar vi av i all enkelhet:




Nationaldagen


...firades dagen till ära med lunch på balkongen tillsammans med Anna som sedan däckade i sängen och sedan soffan medans jag diskade och plockade upp tallrikar och glas och annat smått och gott. Det blev en omstrukturering av köket och en storstädning.

Sen kom Andreas och vi gjorde picnic och cyklade ner till trädgårdsföreningen och invigde friskis & svettis utegympa för säsongen. Fullt med folk och lite småjobbigt ;-)

Sen blev det picnic på filten under ett träd i kvällssolen för att fira vår 6-månadersdag. Kvällen avlutades hemma med film, jordgubbar, grädde och pedikyr :-)

Helt okej dag!





Idag blir det grupparbete och jobb som jag inte alls är sugen på men bara måste göras...suck!

Flygarehelg i Stockhom och Fagervik


En helg är till ända och vi är tillbaka i Linköping, lite småtrötta och sega, sommarlovsavkopplingen har gjort sig påmind men får inte inta hela kroppen ännu...en vecka kvar, sen är det sommarlov.

Helgen började med en 240 raggarfärd ner mot stationen i Linköping tillsammans med Emil som visslade och tutade hejvilt på alla sommarsnygga tjejer ;-)

Väl framme i Stockholm blev vi inringda till Vapiano för ett glas rött med Johanna, Malin och Charlotte. Och vi fick svida om utanför T-centralen, Stockholm när det är som bäst!

 

Torsdagen bjöd på trädgårdsarbete på Jutegården tillsammans med Tilde och Johanna. Middag i poolhuset på kvällen med Mamma, Pappa, Johanna, Lasse och Tilde :-)

 

 

Tilde avslutade dagen med att dansa vid vardagsrumsbordet till Oh my god med The Moniker:

 

 

Sen åkte vi vidre till Fagervik, där det väntade gräsröjning, goda middagar och släktfika, riktiga toppendagar :D

 

Vila har vi fått göra också, faktiskt!

 

Idag blir det tjitttjatt med Anna medans jag tar hand om våra loppisfynd (två kartonger :-O) som Andreas och jag fyndade i garaget igår. Sen ska vi väl fira lite att det var sex månader sen vi blev tillsammans  eller hur man nu ska säga, fira ska vi göra iallafall ;-)

 

 


Ett land lite längre bort...


Det började som ett enkelt skämt, ett litet skoj för det fanns ju ett jobberbjudande, det fanns ju lite längre bort än planerat men en intervju kan ju inte skada, öva och sondera terrängen. 

Ett skämt om att åka iväg nåt år och tjäna pengar, mer pengar än här, men pengar är inte allt, inte värt mer än ett jobbigt avstånd.

Det förstod arbetsgivaren, lockade och smekte medhårs, flickvän kan studera, jaha pedagogik men här finns ett universitet inriktat på pedagogik, 

Pojkvän blev lite taggad på sina många tusenlappar och att möjligheternas dörrar öppnades och ringde ett litet samtal. 

Flickvän svarar i sällskap av sin coachinggrupp och börjar överväga för- och nackdelar.

Utforska landet, nya perspektiv, andra erfarenheter.

Spännande, ett äventyr ett alternativ. 

Och nu har det flyttat in en fjäril i magen.

NORGE. 


Känns som en ganska motbjudande stad...not! Norges andra största hamnstad....!