Lördag

Jag tror knappt att det är sant,  sitter hemma i mitt residaaaance och har ingen organiserad aktivitet förns 18.30 ikväll, Ja ni läste rätt 18.30, så många timmar har jag inte varit hemma på en hel vecka ;-) Inte ens om man räknar med sömnen :-P

Igår var det GuldruCet, men först träffades vi i nollegruppen i viagraparken utanför campus och förfestade lite. Efter gårdagens totala trötthetskoma var jag på topp igen! Solen sken och det kändes som sommar och då kan man ju inte låta bli att vara glad.
Vi krigsmålades och vi övade våra gyckelsånger så att vi skulle va i form.

När det sen var dags att ta våra cyklar och trampa vidare inser Emma, C, E och H att vi redan är ganska så berusade ;-P Redan....
Med vingelmån på cykelvägen drog vi vidare till Skytte C ett stort skyttefält där det var lekar till 100%

Vi lekte hängpung, häva öl efter att ha glidit på en såpabana, klädrace, ordjakt, ja allt ni kan komma på. Vi var jäkligt taggade och vu gycklade och smörade för Läx, FOUL och ÖF.

Vi vann inte....;-)

Men det viktigaste är ju inte att vinna det är ju att vinna :-)

Kvällen övergick i discco i ett stort tält medn utan S och J och T var det inte liak kul att dansa loss, fast vi gjorde ett tappert försök och det lyckades ganska bra.

Hem sen igen ångrade jag nästan att jag inte lytt M.s råd om att antingen lägga ut ett gemensamt spår av ölkapsyler för att hitta hem eller lägga mig på mjuk mossa och vänta på att han skulle hitta mig för fy vad mörkt det var och vingelmånen var än större nu.

Hem kom vi! Hela och lite rena!

Nu ska jag plugga och sen ska jag gå ut och gå längs ån. Dricker S.s indiska the för att rena kroppen...hm igår fick C och E hypokondri och trodde att deras levrar höll på att ge upp och den tanken är befogad...

På torsdag lämnar vi den här bubblan och hur det kommer va då, ja det vet det katten. Men jag kanske hinner dra mig iväg till F&S med C, spela gitarr med S, dricka the och se på film med honom, se E.s lägenhet och ta min fika med M som jag, fegis som jag är skjutit upp hur länge som helst nu.

Kram från ett ännu så länge soligt Linköping!












Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback